I teater med GPS

TwitterXINGLinkedInweitersagen...

Forsynet med GPS-udstyr kommer publikum en ad gangen på en guidet opdagelsesrejse rundt på Aarhus Havn i et nyt teaterstykke.

Phoenix, som stykket hedder, er en interaktiv, sanselig forestilling udviklet af ni internationale kunstnere indenfor forskellige genrer. Man bliver som publikum ført gennem oplevelsen alene, guidet af et interaktivt lydsystem – der virker via GPS – og af møder med forskellige kunstnere undervejs.
Man får et personligt mødetidspunkt og møder op på en adresse ved havnen. Der lugter sært. Døren knirker, idet du åbner den. Du kigger ind. Lyden af ​​en knitrende radio, et glas der bliver sat på bordet, en stemme der mumler. Du træder ind i en gang, går efter lyden.
I Phoenix følger du færden af fine spor til endnu uudforskede steder. Duft af reb og skibsskrog, glemte drømme af vanilje og barndomsstøvede skuffer, skyggen af et ansigt, der minder om dit eget.
Forestillingen er en co-produktion mellem Wunderland og Bora Bora. Forestillingen foregår på engelsk og finder sted på individuelle tidspunkter mellem kl. 14.30-17.30 og 18.00-21.00.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *